Για να έχεις πάντα άψογο styling παντού και ανά πάσα στιγμή με την πρώτη ασύρματη πρέσα μαλλιών ghd - τη νέα ghd unplugged.


Μίνι, αλλά πανίσχυρη, η ασύρματη πρέσα ghd unplugged διαθέτει dual-zone technology για να διατηρεί σταθερή την ιδανική θερμοκρασία styling των 185°C σε όλη τη διάρκεια του styling, για να έχεις πάντα μια good hair day όπου και αν βρίσκεσαι. Οι κεραμικές πλάκες ultra-gloss γλιστράνε εύκολα πάνω στα μαλλιά για αποτελέσματα κομμωτηρίου με 65% περισσότερη λάμψη*. Το κόμπακτ και ανάλαφρο design είναι ιδανικό για να δημιουργείς γρήγορα και χωρίς κόπο απαλούς κυματισμούς, ίσια μαλλιά και βαθιές μπούκλες είτε για εξόδους της τελευταίας στιγμής είτε για τα προγραμματισμένα σου ραντεβού.


Με υβριδική τεχνολογία κοβαλτίου-λιθίου, η πρέσα ghd unplugged διαθέτει ειδικά διαμορφωμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου για επαγγελματικά αποτελέσματα και κορυφαίες επιδόσεις. Επαναφορτίζεται σε μόλις 2 ώρες από το αυτοκίνητο, το laptop ή οποιαδήποτε θύρα USB-C για συνεχή χρήση 20 λεπτών**: το styling on the go γίνεται εύκολο και γρήγορο με την πρέσα ghd unplugged. Κατάλληλη για πτήσεις και με κομψή θήκη ανθεκτική στη θερμότητα για να προστατεύεις την πρέσα μαλλιών μετά το styling, η ghd unplugged σου επιτρέπει να έχεις μια μια good hair day όπου και αν βρίσκεσαι και ανά πάσα στιγμή με ίσια μαλλιά ή κυματισμούς.


Γρήγορο και εύκολο styling χωρίς καλώδιο - χάρη στην ασύρματη πρέσα μαλλιών ghd unplugged σε λευκό ματ χρώμα.


*Ο ακριβής χρόνος λειτουργίας εξαρτάται από τον τύπο των μαλλιών και τις συνήθειες στο styling


Ghd Unplugged Styler White

  • 329,00€