Αυτό είναι το εργαλείο για όγκο που περίμενες πολύ καιρό - η ηλεκτρική βούρτσα για όγκο ghd rise™ που προσθέτει 2 φορές περισσότερο όγκο*: για συμβουλές, παρακολούθησε τα tutorial για την καλύτερη χρήση της ghd rise™.

 

Η ηλεκτρική βούρτσα ghd rise™ σου επιτρέπει να δημιουργείς εύκολα look και αξιοζήλευτο όγκο από τις ρίζες ως τις άκρες, χάρη στον συνδυασμό της αποκλειστικής ΕΞΥΠΝΗΣ τεχνολογίας ultra-zone και τα δόντια από νάιλον 5 mm για extra όγκο. Οι προηγμένοι αισθητήρες infinity στο στέλεχος διασφαλίζουν τη σταθερή διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας των 185°C σε όλη τη διάρκεια του styling, ενώ τα μαλακά δόντια από νάιλον έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τη μέγιστη πρόσφυση στη βάση και να δημιουργούν άμεσα όγκο, το επιβεβαιώνουν 9/10**. Η στρογγυλή ηλεκτρική βούρτσα ghd rise™ γλιστράει απαλά στα μαλλιά προσθέτοντας όγκο και σώμα, το επιβεβαιώνουν 8/10**. Όποιος και αν είναι ο τύπος ή το μήκος των μαλλιών σου, με τη βούρτσα ghd rise™ μπορείς να δημιουργείς κυματισμούς chic, εντυπωσιακές μπούκλες ή να προσθέτεις όγκο στη φράντζα σου γρήγορα και χωρίς κόπο. Χρησιμοποίησε τη ghd rise™ με το σπρέι για μπούκλες ghd pick me up - root lift spray για 2,5φορές περισσότερο όγκο.

 

 Η βούρτσα για όγκο ghd rise™ έχει ισορροπημένο βάρος, κωνικό στέλεχος για άνετο styling και καλώδιο 2,7 m για τη μέγιστη άνεση χρήσης. Χάρη στη μαλακή επίστρωση που καλύπτει τα δόντια, μπορείς να χρησιμοποιείς τη βούρτσα ghd rise™ χωρίς να ανησυχείς για φθορές.

 

 Απόκτησε εντυπωσιακό όγκο με τη νέα βούρτσα για όγκο ghd rise™.


*τεχνική δοκιμή σε σχέση με μαλλιά που έχουν στεγνώσει με φυσικό τρόπο 

 **δοκιμή καταναλωτών σε σχέση με μαλλιά που έχουν στεγνώσει με φυσικό τρόπο


GHD RISE™ ΒΟΥΡΤΣΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ

  • 199,00€