Ήρθε η ώρα να λάμψεις! – Εορταστικά χτενίσματα

Ήρθε η ώρα να λάμψεις! – Εορταστικά χτενίσματα

Έρχονται οι γιορτές!

Πλησιάζουν οι γιορτές, θα συμφωνήσετε μαζί μου πως πια οι γυναίκες δεν επιλέγουν να κάνουν περίτεχνα Εορταστικά χτενίσματα εύκολα. Γιατί; Όλες οι γυναίκες θέλουν να κάνουν μια ολοκληρωμένη εκθαμβωτική εμφάνιση στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όμως δεν τολμούν εύκολα! Στο χέρι μας να το αλλάξουμε!

Πώς; Τι να κάνω; Χάνω πολύ χρόνο σε αυτό! Γιατί; Γιατί δεν έχω δημιουργήσει μια collection ενημερωμένη, με την τελευταία λέξη της μόδας στα χτενίσματα, με τεχνικές που θα με βοηθούν εύκολα γρήγορα να προσφέρουν στο πελατολόγιο μου όμορφα μαλλιά!

Είναι η ώρα να το κάνεις! Τώρα!

Επιλέξτε λοιπόν ανάμεσα σε χτενίσματα με πλεξούδες, κότσους, updo, topdo και αλογοουρές, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και τις γιορτές! Τα Half up χτενίσματα και τα μαλλιά κάτω μπορούν εξίσου να κάνουν την εμφάνιση σας άκρως εντυπωσιακή. Απλά βρείτε το ιδανικό και ολοκληρώστε το outfit που έχει επιλέξει να φορέσει η πελάτισσα σου και κάνε την να νιώθει μοναδική!

Δημιούργησε την λίστα χτενισμάτων των Χριστουγέννων. Κάνε συλλογή από χτενίσματα με πλεξούδες κάθε λογής, είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές των γυναικών. Αυτό οφείλεται στις αμέτρητες επιλογές που υπάρχουν τόσο στον τύπο πλεξούδας, όσο και στην δημιουργία του. Συνδυάζονται με αλογοουρές, με κότσους ή αποτελούν από μόνες τους ένα εκπληκτικό χτένισμα για τις γιορτές. Άλλοτε καλά σχηματισμένες και άλλοτε πιο ανέμελες, τύπου boho, οι πλεξούδες μπορούν να συνδυαστούν με όλα. Όπως κι αν επιλέξετε να στολίσετε τα μαλλιά σας με τις πλεξούδες μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα χτενίσματα για το ρεβεγιόν.

Για παράδειγμα…

Tα ponytail αποτελούν μια πολύ ωραία ιδέα για εντυπωσιακά χτενίσματα στις γιορτές. Οι παραλλαγές της κλασικής αλογοουράς είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Χαμηλές, ψηλές, είτε μεσαίες κοτσίδες μπορούν να πάρουν μια εντελώς διαφορετική όψη αν συνδυαστούν σωστά με αισθητική.

Chic chignon: είναι η τιμητική τους. Πλήθος χτενισμάτων μπορούν να δώσουν παλμό και ομορφιά σε κάθε chic θηλυκό! Χτενίσματα υψηλής αισθητικής και chic επιλογές.

Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε wet λάμψεις για φέτος που είναι και μεγάλη τάση της μόδας. Ανάλαφρα half up half down αποτελούν επιλογές με ασφάλεια.

Εννοείται μέσα στην collection μας θα προσθέσουμε και όμορφα ελεύθερα μαλλιά με μικρές τσαχπινιές που οι πελάτισσες λατρεύουν!

Μια chic vang αποτελεί ένα must-have του 2022 και σε μαζεμένα μαλλιά αλλά μην ξεχνάτε τα fake καρέ που είναι μια ανανέωση σε κάθε γυναίκα με μακριά μαλλιά.

Δεν ξεχνάμε αξεσουάρ και πινελιές που ολοκληρώνουν κάθε δημιουργία μας.

Εκπαιδεύσου και προετοιμάσου!

Η Ακαδημία μας προσφέρει απλόχερα αυτή την γνώση. Το πώς δηλαδή, θα δημιουργήσεις την δίκη σου collection από εορταστικά χτενίσματα -και όχι μόνο- και κουρεμάτων με τεχνικές εύκολες γρήγορες ώστε να τα εξαργυρώσεις άμεσα στο χώρο σου. Πως θα σκεφτείς πως θα σχεδιάσεις πως θα το κανείς. Όλα τα μυστικά για μια επιτυχημένη πρόταση πάντα με εμπορική μάτια.

Ο hair expert που θέλει να βρίσκεται μπροστά στην μόδα στην αισθητική αλλά και στην τέχνη μπορεί να ακολουθήσει την γνώση που δεν τελειώνει ποτέ παρά μόνο εξελίσσεται.

Κλείστε ραντεβού για ένα free test