Μόνη ή μαζί;

Μόνη ή μαζί;

Ποιο είναι πιο εύκολο; Πιο βολικό;

Αν θελουμε να φωνάξουμε δυνατά, πώς θα ακουστεί πιο δυνατά η φωνή;

Αν θα φωνάζω μόνη μου ή αν θα φωνάζουμε όλοι μαζί;

Δύσκολο να φτιάξεις μια ομάδα. Θέλει θάρρος, υπομονή και επιμονή, αλλά αν το πετύχεις είναι το κλειδί για την επιτυχία σε όλους τους τομείς.
Το όποιο σύνολο, ποτέ μα ποτέ δε λειτουργεί με μεμονωμένες τακτικές και συμπεριφορές.
Η ομάδα στοχεύει σε μια στρατηγική που αποτελείται από κανόνες και πειθαρχία.
Η επιτυχημένη ομάδα ακολουθεί όλα αυτά με στόχο τη πραγματοποίηση των ονείρων όλων των μελών της!

Ομάδα είναι όταν όλα τα άτομα βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό και προσφέρουν τις δεξιότητες τους για το καλό του συνόλου.

Παίρνεις τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά, τις πιο ευδιάκριτες ικανότητες του καθενός κι αντί να τις πνίγεις για να φανείς καλύτερος, τις χρησιμοποιείς και τις ενισχύεις, γιατί πολύ απλά ξέρεις. Ξέρεις πως αν κάποιος τρέχει πιο γρήγορα, ή έχει καλύτερη φωνή, ή πολύ απλά μπορεί να έρχεται στην ώρα του, σημαίνει πως η ομάδα τρέχει πιο γρήγορα ή έχει καλύτερη φωνή κλπ. Σημαίνει πως το πλεονέκτημα του ενός, είναι πλεονέκτημα του συνόλου.

Αντίστοιχα το μειονέκτημα του ενός, μετριάζεται και σχεδόν εξαφανίζεται, αν η ομάδα είναι πρόθυμη να το καλύψει με στοιχεία που ίσως σε κάποιους υπερισχύουν σε αντίθεση με κάποιους άλλους.

Κι εκεί είναι η μαγεία. Όλες οι δυνάμεις συσσωρεύονται σε μία συνισταμένη, που σε αντίθεση με τους νόμους της φυσικής, το αποτέλεσμα δε βγάζει ποτέ μηδέν.

Σήμερα φτιάχνω ομάδες κομμωτών που οι κομμωτές είναι όλοι όμορφοι άνθρωποι. Κοινωνικοί, δημιουργικοί, ανταγωνιστικοί καλλιτέχνες, ανήσυχοι.
Πω πω τι ωραίος κόσμος! Ο κόσμος της μόδας της ομορφιάς της εξέλιξης!
Ο κόσμος μας!

Και έρχομαι μέσα σε αυτό το απόλυτο κοινό να δημιουργήσω, να παροτρύνω, να ενθουσιάσω και να ενθουσιαστώ.
Η επιθυμία μου να φτιάξω την δική μου ομάδα πραγματοποιήθηκε και συνεχίζω ασταμάτητα με το να φτιάχνω πολλές ομάδες…με διαφορετικούς υπέροχους και μοναδικούς ανθρώπους.

Η εμπειρία μου από το λίγο χρόνο που έχω μοιραστεί σε αυτό το νέο μου ξεκίνημα τα digital workshop , με γεμίζει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Έμπειροι και αρχάριοι κομμωτές σε groupakia γνωρίζονται, μοιράζονται,συνεργάζονται & αλληλεπιδρούν, ανταλάσσουν ιδέες και εμπειρίες.

Όλα όμορφα, πολύ όμορφα… και εγώ ονειρεύομαι να μεγαλώσω τις ομάδες και να γίνουμε όλοι ένας μεγάλος κύκλος συμπαράστασης και αλληλεπίδρασης, όπως όλες αυτές οι ομάδες που φτιάξαμε μέσα στις καραντίνες με τους αξιόλογους πρωτοπόρους… ονόματα δεν λέμε, ξέρουμε όλοι, που μας γέμισαν αισιοδοξία!


Ιδανικό να το κρατήσουμε και να γίνει σταθμός στην μετέπειτα ζωή μας!

….και τελικά αν πρέπει να διαλέξω το εγώ ή το μαζί φυσικά θα πάρω το μαζί γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί !!!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Το όνομα είναι υποχρεωτικό .
Το τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό και μπορεί να είναι μόνο αριθμός.
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Το μήνυμα είναι υποχρεωτικό .

Κλείστε ραντεβού για ένα free test