The power of the picture-Η δύναμη της εικόνας

The power of the picture-Η δύναμη της εικόνας

Μεγάλη λέξη αυτή: ΕΙ-ΚΟ-ΝΑ!

Αν γράψεις την λέξη εικόνα στη Google, θα σου βγάλει εικόνες Αγίων.

Αναζήτησε, (η εικόνα σου), θα σου βγάλει πάλι φωτογραφίες διάφορες. Γράψε στην αναζήτηση ωραία εικόνα, θα σου βγάλει λουλούδια και τοπία. Αν γράψεις φτιάξε μια εικόνα τότε… το χάος!

Σήμερα η εικόνα είναι η δύναμη.

Υποκειμενικός ο τρόπος που λαμβάνει μηνύματα ο κάθε άνθρωπος. Διαφορετικά τα συναισθήματα! Προσελκύεις ή απωθείς, σου αρέσει ή δεν σου αρέσει!

Χρόνο με το χρόνο παίρνει μεγαλύτερη αξία και εξελίσσεται.

Το προφίλ σου στα social media μπορεί να δείξει το χαρακτήρα σου, την δομή σου σαν άνθρωπο. Την ποιότητα σου χωρίς λόγια μόνο με φωτογραφίες. Η εικόνα σου μετράει ή δεν μετράει. Αν έχεις μια αντικειμενικά καλή εικόνα, τότε έχεις δύναμη, γιατί έχεις κοινό και απήχηση, επομένως αυτό σου δίνει αξία!

Και αν δεν έχεις; Αν θες να φτιάξεις μια νέα εικόνα ή μια δημιουργική εικόνα ή τη δική σου προβολή, τότε αρχίζουν οι δυσκολίες!

Για σκέψου! Τι αξία έχει για σένα; Θα κερδίσεις κάτι από αυτό; Αν πάλι αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμείς τότε το αφήνεις και προχωράς παρακάτω.

Αγαπώ τις φωτογραφίες. Τις παρατηρώ και ταξιδεύω νοητά στο παρασκήνιο πίσω από την καθεμιά. Πως γεννήθηκε η ιδέα, πως στήθηκε η οργάνωση της, πως δημιουργήθηκε και έφτασαν στο αποτέλεσμα που βλέπω μπροστά μου.

Είναι εύκολο να δημιουργήσεις μια εικόνα; Όχι είναι πολύ δύσκολο και σου απαιτεί να χρόνο, σκέψη, κόπο, χρήμα και οργάνωση. Δηλαδή; Αφοσίωση.

Πώς ξεκινάς λοιπόν;

Σκέψου το θέμα! Μπορείς να αρχίσεις κάνοντας μια έρευνα για αυτό .Τι θέλεις να καταφέρεις; Τι θες να πεις! Ψάξε, ρώτα, μάθε.

Αρχικά μέσα από τις σκέψεις, κάθε λεπτό που αποκτάς γνώσεις για το θέμα αρχίζεις να στήνεις την δομή της δημιουργίας.

Μόλις το ολοκληρώσεις στο μυαλό σου και κατασταλάξεις το θέμα, αρχίζει ένας αγώνας δράσης και προγραμματισμού για να είναι όλα έτοιμα!

Μην ξεχνάς, ένα βήμα τη φορά. Η βιασύνη δεν θα σου δώσει το αποτέλεσμα που αποζητάς. Αντίθετα, όπως λέω και στους εκπαιδευόμενους στα μαθήματα μας. Όσο πιο αργά κάνεις, τόσο πιο γρήγορα τελειώνεις!

Κράτα ένα πράγμα και να το έχεις πάντα ως αρχή με ότι καταπιάνεσαι. Ξεκινά από μέσα σου. Αναζήτησε που είναι η πηγή της έμπνευσης σου, τι σε γεμίζει και σε κάνει να εκφράζεις όλα αυτά που γεννά η φαντασία σου. Όταν το βρεις, τότε θα φτιάξεις εικόνες που θα αντιπροσωπεύουν εσένα!

Δημιουργούμε εικόνες δικές μας και αποτυπώνουμε την καλλιτεχνική μας πλευρά, γιατί η κομμωτική τέχνη συμμετέχει ενεργά στο χτίσιμο μιας εικόνας. Είμαστε καλλιτέχνες!

Περιηγήσου στο προφίλ μου και γράψε μου στα σχόλια τι συναισθήματα σου δίνουν οι εικόνες που βλέπεις. Περιμένω τη δική σου οπτική και εφόσον το επιθυμείς μπορούμε να αναλύσουμε παρέα και το δικό σου τρόπο προβολής!

Κλείστε ραντεβού για ένα free test